Receive this blog as email

==== FOR ENGLISH SEE BELOW ====

Beste allen,

Sinds enige tijd worden lezingen en andere activiteiten op het gebied van China die georganiseerd of ondersteund worden door de opleiding Chinastudies in Leiden (het China Seminar, nieuwe boeken, de filmladder, etc.) aangekondigd via de RSS-feed van onze weblog. Wij hebben begrepen dat er mensen zijn die liever per e-mail op de hoogte gehouden worden. Om in die behoefte te voorzien, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om zich te abonneren op een lijst die de posts op de weblog automatisch doorstuurt naar een opgegeven e-mail-adres. Het kost slechts een paar seconden om u te abonneren op de nieuwe lijst.

Het enige dat u hoeft te doen is naar http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=ChinaLeidenList te gaan en daar uw e-mail adres in te vullen. Nadat uw e-mail adres is bevestigd, ontvangt u voortaan automatisch een e-mail wanneer er nieuwe aankondigingen zijn op de China Leiden weblog. Vanzelfsprekend blijven we ook de RSS-feed van de weblog aanbieden, maar voor hen die geen RSS reader gebruiken is dit hopelijk een uitkomst. De e-mails en de RSS feed zijn identiek, dus u hoeft u niet voor allebei aan te melden. U ontvangt maximaal één nieuw bericht per dag.

Als u collega’s, jaargenoten of andere mensen kent waarvan u denkt dat ze hierin geïnteresseerd zouden zijn, stuur deze e-mail dan naar hen door. Excuses als u deze e-mail meer dan één keer ontvangt.

Met vriendelijke groet,

Rint Sybesma

namens het opleidingsbestuur Chinastudies

==== ENGLISH VERSION ====

Dear all,

We are delighted to announce you can now be notified by e-mail whenever we post new China Seminar announcements or book, movie and TV announcements on the China Leiden blog (previously the TCC mailing lists). It just takes a few seconds to subscribe and ensures you will never miss an announcement again.

After the TCC mailing lists were discontinued last year, we moved to http://chinaleiden.weblog.leidenuniv.nl/, to which you can subscribe in your preferred RSS reader. Still, many of you have asked whether it would be possible to receive e-mail notifications of new posts. We are happy to now offer this functionality in addition to the RSS feed. To subscribe to e-mail notifications, all you have to do is go tohttp://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=ChinaLeidenList and enter your e-mail address. After confirming your subscription, you’ll receive an update whenever something new is posted. If there’s more than one announcement on the same day, the announcements will be merged into one e-mail, to prevent clutter.

We hope this will make staying up to date on China just that bit more convenient. Please feel free to forward this e-mail to colleagues, fellow alumni, or other people you think might be interested.  We apologise for any cross-posting.

Best regards,

Rint Sybesma
on behalf of the board of the Department of Chinese Studies

Be Sociable, Share!

{ Leave a Reply ? }

  1. eastasianlibrary

    Als je je abonneert op de twitterfeed van de eastasianlibrary (@easianlibrary) dan komen de lezingen en andere activiteiten van deze blog ook automatisch voorbij!

Leave a Reply