Alumniborrel

Beste alumnus,

Wij organiseren samen met de SVS op donderdag 28 april een grote borrel voor alle alumni in de Sinologie (Talen en culturen van China) en zonder leeftijdsgrens. Daaraan voorafgaand zijn er twee activiteiten. Van 15.00-17.00 uur is er een academisch seminar in het Klein Auditorium van het Academiegebouw, waarover u meer info vindt op www.svscareerdays.nl. Van 16.30-17.00 uur organiseren wij voor geïnteresseerden in de bibliotheek een beknopte introductie tot het reilen en zeilen van de opleiding op dit moment. De ingang van de bibliotheek is tegenwoordig op de eerste verdieping naast de lift. Om 17.00 uur komt iedereen dan weer samen op de binnenplaats van het Arsenaal voor de borrel die tot circa 19.00 uur zal duren.

Deze borrel is onderdeel van een veel uitgebreider programma dat door de studenten voor studenten en geïnteresseerden wordt georganiseerd. U bent van harte welkom om ook hieraan deel te nemen. Meer informatie vindt u op bovengenoemde website.

Wij stellen het zeer op prijs als u komt. Verdere informatie komt zo snel mogelijk beschikbaar op de nieuwe weblog (chinaleiden.weblog.leidenuniv.nl) en sturen wij ook nog rond. Zeg of mail het voort!

Hopelijk tot weerziens op donderdag 28 april,

Barend J. ter Haar
voorzitter van de BA en MA opleidingen TC China  

Be Sociable, Share!

Leave a Reply